<body>

Ballum.info

de informatieve site over Ballum

De SPEELBOERDERIJ BallumOp goede vrijdag hebben Fabian en Annelies hun speelboerderij opengesteld voor publiek. Het heeft een hele inspanning gekost, maar eindelijk kunnen de kids naar hartelust genieten..!

De foto's van de eerste dag geven een kleine impressie van hetgeen men kan verwachten.

Door de entree komt men als eerste langs de balie/bar, waar wordt afgerekend, en waar tevens koffie en andere versnaperingen verkrijgbaar zijn. Alles wordt gekenmerkt door eenvoud en doelmatigheid.
Uitgevoerd in schitterende kleuren.

De in rustieke stijl bewaarde boerenschuur is voor de kinderen omgetoverd in een veilig, avontuurlijk speelparadijs. Met onder meer een geweldige glijbaan.

Een groot balkon is voor ouders /begeleiders gezellig ingericht. Men heeft er, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, een mooi uitzicht op de zich vermakende kinderen.

De kinderen bevinden zich tijdens het spelen in een soort kooi, waarin ze zich eigenlijk niet kunnen bezeren tijdens het spelen.
De aaneengeschakelde kubusvormen herbergen tal van veschillende onderdelen. Zo is er een brandweer-glijpaal, een mini glijbaan, een spookhuis, kruiprollen, en nog veel meer.......

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Speciaal voor de peuters is er een heerlijk `kruipgedeelte`, uitgevoerd in zacht materiaal. Ook een afgeschermde ballenbak ontbreekt natuurlijk niet.

Ach..en alsof het niet genoeg is...er is ook een springkussen,....en de kids kunnen ook nog eens bouwen met supergroot Lego.. !
Er is een schitterende toiletgroep met een speciale ruimte om de allerkleinsten te verzorgen.
een mooie aanwinst voor ons dorp...
Kom gerust eens kijken, en verbaas uzelf. !
| Vorig artikel »
| Vorig artikel »
| Vorig artikel »
| Vorig artikel »