<body>

Ballum.info

de informatieve site over Ballum

Feest op school

11 mei 2006
Op 10 mei was het feest op o.b.s. 't Ienster. Meester Bob(Rijpstra) was op die dag 25 jaar in dienst bij het openbaar basisonderwijs op Ameland.

Uiteraard werd dat op school groots gevierd. De ochtend begon met een enthousiast ontvangst van meester Bob. Vervolgens werden er door de kinderen allerlei leuke sketches en liedjes voor de jubilaris ten tonele gevoerd.

Het was een geweldige beleving, niet alleen voor de kinderen maar natuurlijk ook voor Bob( en Loes niet te vergeten). Hij genoot zichtbaar van alles wat de school voor hem had voorbereid en geoefend.
En deed trouwens ook met veel animo zelf mee aan een aantal onderdelen. Hij nam zelfs de polonaise mee de straat op..!!Wat een feest.!!
Op het Ienster werd het geheel afgesloten met een "treinreis" naar Hollum. Met de trein werd Bob door alle leerlingen en personeel teruggebracht naar Hollum, waar de feestelijkheden nog even doorgingen(Bob werkt ook op obs "De Schakel dus ook daar stond hem nog wat te wachten!)

Nieuwbouw in Ballum

09 mei 2006


Een enorme vrachtwagen uit Litouwen leverde vandaag een enorme lading af in Ballum.
Het bleek het komplete woonhuis van Toby v.d. Geest en zijn Lisette te zijn. De fundering aan het Skôttepad lag er al, zelfs de steigers waren al gebouwd....en vandaag werd dan het eigenlijke woonhuis in mum van tijd opgetrokken.

Uiteraard moet het geheel nog worden afgewerkt, maar het zal vast niet meer al te lang duren voordat Toby en Lisette hun "Datscha" kunnen gaan bewonen. (no 17)

Binnenkort zal hier weer een foto worden geplaatst van een volgend stadium...(dit is foto 3)
Als het klaar is zal er vast wel even een glaasje op gedronken worden(wodkaatje ?)
Het is nu 27 juni....het gaat er op lijken...